Hvordan indbetaler jeg penge?

For at kunne foretage en indbetaling og begynde at handle hos Plus500 skal du følge disse anvisninger:

Klik på “Administration af penge” → “Indbetaling" → Vælg den betalingsmetode, du foretrækker, blandt de muligheder, som er til rådighed → Udfyld felterne og klik på knappen "Indsend" (på mobile apparater kan du tilgå skærmen “Administration af penge” fra menuknappen). Hver betalingsmetode har sit minimumsniveau for indbetaling, og du kan finde yderligere oplysninger på Indbetalingsskærmen på handelsplatformen. Du kan foretage indbetalinger gennem en af følgende metoder (bemærk at nogle af betalingsmetoderne muligvis ikke er tilgængelige i dit område):

  1. Debet-/kreditkort - kun Visa eller MasterCard debet-/kreditkort accepteres (der er muligvis flere begrænsninger alt afhængig af dit område).
  2. Elektroniske pengepunge (PayPal eller Skrill).
  3. Bankoverførsel (direkte overførsel af pengemidler fra bank til bank).

Kunne du ikke finde noget svar på dit spørgsmål? Kontakt os!
E-mail

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 76,4% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.