Udbetaler I dividender?

Dividender er den del af firmaets fortjenester, som fordeles til aktionærerne, og den skæringsdato for aktierne, som gør aktionærerne berettiget til en dividende, kaldes ex-dividende datoen.
Hos Plus500 handler du med CFD'er på kapitalværdier, du ejer egentlig ikke selve aktien. Hvis du har kapitalværdier eller en ETF CFD position åben på ex-dividende datoen, bliver der foretaget en justering på din konto i overensstemmelse med den dividende, som betales på det underliggende marked. Hvis du har en købsposition, vil du modtage dividenden som en positiv justering på din konto, men hvis du har salgs-position, vil der blive foretaget en negativ justering. Vær opmærksom på, at CFD aktier ikke giver stemmerettigheder.

Kunne du ikke finde noget svar på dit spørgsmål? Kontakt os!
E-mail

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 76,4% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.