Hvordan kalkuleres Plus500 priserne?

Plus500 noterer priser i henhold til prisen for det relevante underliggende finansielle instrument og dettes spread.
Vi får vores priser fra en række uafhængige tredjeparts leverandører af markedsdata, som baserer deres 'price feeds' fra de relevante børser. Denne justering (spread) bliver pålagt automatisk, for at få Plus500 prisen. Dette spread betales af dig, men er integreret i de noterede priser, og udgør ikke en yderligere takst eller gebyr, som skal betales af dig ud over de noterede priser.
Plus500 tilbyder faste eller dynamiske spreads for deres instrumenter. Spread kan udregnes ved at fratrække instrumentets salgspris fra købsprisen. Det dynamiske spread kan ændre sig i den periode, hvor positionen står åben, hvorimod det faste spread forbliver uændret fra det tidspunkt, du åbner positionen, indtil den lukkes.
Den pris, som dannes for vores kryptovaluta CFDer, stammer fra specifikke kryptovalutabørser. Vær opmærksom på at priserne for kryptovaluta kan ændre sig meget de forskellige kryptovalutabørser imellem.
På vores websted eller handelsplatform kan du læse mere om spread for et givet instrument i linket “Detaljer” ved siden af instrumentets navn.

Kunne du ikke finde noget svar på dit spørgsmål? Kontakt os!
E-mail

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 80,5% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.