Hvorfor skal jeg uploade mit billed-ID og andre dokumenter?

I henhold til vores juridiske og regulatoriske forpligtelser er det pålagt Plus500 at bekræfte din identitet og bopælsadresse, og af den grund kræves der billed-ID og bopælsoplysninger og/eller dokumentation kan være påkrævet.
Når du åbner en konto hos Plus500, accepterer du at overholde alle gældende regler og reguleringer i kampen mod hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme,herunder men ikke begrænset til, kravet om at tilvejebringe tilfredsstillende bevis på din identitet, bopælsadresse, kilde til pengemidler osv. Plus500 vil ikke etablere en forretningsforbindelse med et person, med mindre og indtil klientens identitet og bopælsadresse er blevet endeligt verificeret, og/eller alle nødvendige dokumenter er modtaget og verificeret. Det er for at beskytte både dig og os mod bedrageri såvel som for at beskytte dit privatliv, og er derfor en del af vores normale due diligence procedure. Plus500 forbeholder sig ret til at pålægge yderligere due diligence krav, hvor nødvendigt.

Kunne du ikke finde noget svar på dit spørgsmål? Kontakt os!
E-mail

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 76,4% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.