Hvorfor skal man gøre krav på indestående beløb på PayPal?

For at gennemføre en udbetaling gennem PayPal, hvis denne metode er tilgængelig i dit område, kan du blive bedt om at logge dig på din PayPal konto og gøre krav på pengene, for at disse kan ses på din PayPal saldo.

Du kan også blive bedt om at verificere e-mail adressen til din PayPal konto, inden du kan gøre krav på dine penge. For at gøre dette bedes du vælge linket for “E-mail adresse verifikation” og indtaste login og adgangskode til din PayPal konto. Dette link befinder sig i den e-mail meddelelse, som er blevet sendt til din primære e-mail adresse, straks efter at du har åbnet din PayPal konto. E-mail adressen kan ændres i din PayPal konto som følger: “Profil” → “e-mail” → “tilføj/rediger”. Hvis du har behov for yderligere assistance, bedes du kontakte PayPal hjælp og support.

Kunne du ikke finde noget svar på dit spørgsmål? Kontakt os!
E-mail

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 80,5% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.