Vilkår og aftaler

 • Brugeraftale

  Den kontrakt, der regulerer forholdet mellem kunden og selskabet beskriver alle de vilkår og betingelser i forbindelse med brugen af handelsservicen, der tilbydes af Plus500CY.

 • Bekendtgørelse om oplysning om risikoklassificering

  Vores risikovarsling tilbyder kunderne oplysninger om de risici, der er forbundet med CFDs, men det kan ikke forklare alle de risici eller hvordan sådanne risici relaterer til en kundes personlige forhold. Det er vigtigt, at vores kunder fuldt ud forstår de involverede risici, før de beslutter at indgå en handelsforbindelse med os.

 • Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

  Vores politik om forvaltning og beskyttelse af vores kunders personlige oplysninger og om anvendelse og forvaltning af cookies.

 • Webstedets anvendelsesbetingelser

  Din adgang til dette websted er underlagt vores betingelser og vilkår og andre erklæringer og meddelelser.

 • Politik ved interessekonflikter

  Vores politik om overvågning og styring af potentielle interessekonflikter indenfor Plus500CY, mellem Plus500CY og dens kunder, og blandt Plus500CY kunder. Vores mål er at opretholde vores kunders interesser på bedst mulig måde.

 • Politik for udførelse af ordrer

  Vores politik om at tilbyde "bedste udførelse", når vi udfører ordrer på vegne af vores kunder; Plus500CY tager rimelige foranstaltninger for at opnå det bedst mulige resultat for vores kunder. Det er vores pligt at drive forretning med dig på en ærlig, redelig og professionel måde, og til at handle i din bedste interesse, når der udføres ordrer.

 • AML Politik

  Denne politik beskriver de tilstedeværende systemer og procedurer til at sikre, at vores virksomhed ikke anvendes med henblik på hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme. Sådanne processer omfatter den identifikation af kunden og omhyggelige kontrol, som vi anvender til at kontrollere oplysninger om vores kunder.

 • Investor Compensation Fund

  Plus500CY er medlem af Investor Compensation Fund ("ICF"), der giver kompensation til støtteberettigede detailhandelskunder i tilfælde af, at et Cypriotisk Investeringsselskab ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser over for sine kunder.

 • Virksomhedsinformation

  Licensinformationer samt kontaktoplysninger for Plus500CY Ltd.