Alarmer

Modtag e-mails, SMS og push beskeder i realtid baseret på:

Husk, at CFDs er et gearet produkt og kan resultere i tab af hele din kapital. Sørg for, at du fuldt ud forstår de involverede risici.

iPad and iPhone showing Alerts screen in the Plus500 application

Sådan starter du

Du kan let oprette en alarm på alle apparater - det er nemt, gratis og tilgængeligt. Du kan oprette en alarm ved at klikke på alarm-ikonen (  ) på hovedskærmen, og du kan se, redigere og fjerne alarmer fra Alarmer i applikationsmenuen (for mobiltelefoner og tablets) eller på WebTraders sidebar.

Sådan anbringer man en alarm:

1. Klik på alarm-ikonen

alerts-screen-icon

2. Opret alarmværdier

alerts-screen-set

3. Bliv underrettet i realtid

"Kursalarm - EUR/USD
er nået op på 0.9765"

Pris

Reager på kursændringer, når de forekommer

Opret kurs alarmer for at blive underrettet, når et instrument når op på en specifik købs- eller salgspris.

For eksempel:

Du vil gerne vide, når Oil’s købs pris når op på $49.81, da du forventer, at den stiger. Opret en kursalarm, og hvis Oil når op på det niveau, vil du få tilsendt en besked via den kommunikationsmetode, som du foretrækker (e-mail/SMS/push).

alerts-screen-price

Ændring i % (Per dag eller time)

Modtag øjeblikkelig besked om procentvis stigning eller fald

Brug alarmer for ændring i % for at blive underrettet, når den absolutte kursændring for et instrument (positiv eller negativ) når et vist niveau. Alarmer for ændring i % kan også konfigureres, så de forekommer dagligt eller hver time.

For eksempel:

Du vil gerne underrettes, når Natural Gas stiger med 0.80% i forhold til sidste handelsaktivitet. Efter du har anbragt alarmen, får en global begivenhed på markedet prisen til at stige med 0.80%, og du vil modtage en alarm, som du kan logge dig på din konto med.

alerts-screen-change

Traderes holding (købere i % vs. sælgere i %)

Find ud af hvordan det andre handler i realtid

Instrumentet traderes holdning er et enestående instrument, som automatisk bliver udløst, når den procentvise andel af købere eller sælgere (blandt Plus500 kunder) når op på et vist niveau.

For eksempel:

Den nuværende markedstendens for USA 500 er 51% købere, 49% sælgere. Du ønsker at vide, hvornår købere i % når eller overskrider 56%, så du kan oprette en tilsvarende alarm for traderes holdning.

alerts-screen-sentiment
24/7 kundeservice
Brug for hjælp?
24/7 kundeservice

Husk, at CFDs er et gearet produkt og kan resultere i tab af hele din kapital. Sørg for, at du fuldt ud forstår de involverede risici.